SSL channelstrip2 sampling rate error and crackles

I just noticed that SSL have updated ChannelStrip and BusCompr to v2 as a free upgrade.
I've got the ChanStr and loaded into Logic to try it out. Looks nicer, a more natural strip workflow.
But I'm getting horrendous clicks and a sampling rate error on playback.
Only happens if i activate the plugin, deactivate and its all fine again.
Tried with several projects and a new blank one.

Any ideas of what to check?

iMac 10.15.7 catalina
SSL2 interface
0reaction image LOL 0reaction image Wow! 0reaction image Wisdom

Comments

  • dariusdarius Frets: 353
    Error msg is

    "Error while trying to synchronize Audio and MIDI.
    Sample Rate 39,124 recognized.
    Check conflict between Logic Pro and external device."


    0reaction image LOL 0reaction image Wow! 0reaction image Wisdom
  • octatonicoctatonic Frets: 30939
    Contact SSL support.
    You wills struggle to find many people here with those plugins and that audio interface.
    I'm ex-SSL fwiw- I used to support the SSL Native plugins and nothing comes to mind with that error.
    I am not getting it either with the current versions (but a different audio interface).
    0reaction image LOL 0reaction image Wow! 0reaction image Wisdom
  • stonevibestonevibe Frets: 5590
    edited September 29
    Agreed, I have the same plugins, just on two different Mac systems to yours and both with different hardware.
    How much does it weigh? & Does it play like butter?

    You can now read my insane guitar ramblings daily here http://www.gearnews.com and here https://guitarbomb.com 

    https://www.instagram.com/jefstone/
    0reaction image LOL 0reaction image Wow! 0reaction image Wisdom
Sign In or Register to comment.